Samen sterk.

Dynamisch in Beeld werkt met freelance professionals
die allemaal dezelfde passie delen: met veel bevlogenheid
en flexibiliteit prachtige video’s en animaties maken.

Ons team

Michiel Los


Bekijk profiel

Arjan van der Vegt


Bekijk profiel

Maxim van Veen


Bekijk profiel

Martijn Schinkel


Bekijk profiel

Mathijs Los


Bekijk profiel

Bouke te Pas


Bekijk profiel
 

De wensen van de klant komen bij ons natuurlijk altijd op de eerste plaats. Als wij tevreden zijn met het eindresultaat… dan is de klant dat ook, omdat we altijd een stapje verder gaan als het gaat om de kwaliteit van onze producties. Laat ons weten wat je boodschap is en welk gevoel je over wilt brengen, dan helpen wij met alle stappen die nodig zijn om tot een resultaat te komen dat de kijker boeit.


"Als je mag doen wat je passie is, dan zie je dat terug in de kwaliteit van het eindresultaat."

Dynamisch in Beeld

Onze visie

Dynamisch in Beeld is wat wij zijn: met passie vertalen wij de wensen van onze klanten in bewegend beeld en geluid. Met de camera zijn we in beweging, maar leggen we ook beweging vast. Dynamiek in het eindresultaat en dynamische samenwerkingen met onze opdrachtgevers en bevlogen freelancers die allemaal dol zijn op dit vak. De wereld van films, video’s, commercials en animaties is constant in beweging. Nieuwe technieken volgen elkaar snel op. Dynamisch in Beeld volgt ook deze beweging.

Onze sterke kracht: Steadicam

Michiel Los, eigenaar van Dynamisch in Beeld, is gespecialiseerd in het werken met een Steadicam. Iets wat niet voor iedere cameraman is weggelegd. Met een Steadicam wordt de camera optimaal gestabiliseerd. Het combineert de voordelen van een handheldcamera met een camera op statief: flexibel, snel, praktisch met het beste resultaat.

Concept, regie, beeld en geluid

Dynamisch in Beeld denkt in bijzondere concepten, beheerst de regie en vertaalt naar een combinatie van speciale sound en verrassend rake, dynamische beelden. Onze films, video’s, commercials en animaties: zijn professioneel, inventief en compleet!

Profiel

Michiel Los

Cameraman, Steadicam operator, crane operator, regisseur, editor, producent. Bevlogen Creatief Humoristisch

Michiel Los is de oprichter en eigenaar van Dynamisch in Beeld. Michiel is een eerlijk en recht door zee persoon die met veel bevlogenheid en humor met zijn vak bezig is.
De camera is zijn grote passie, maar hij kan ook goed regisseren en monteren (en een beetje animeren). De specialiteiten van Michiel zijn: Steadicam en crane.

Profiel

Arjan van der Vegt

Producent, belichter, fotograaf. Oprecht Klantgericht Sociaal

Arjan van der Vegt is een zeer goede en ervaren fotograaf en belichter. Trouw, eerlijkheid, en sociaal zijn kernwoorden die basis van een lange samenwerking met Dynamisch in Beeld weergeven. Deadlines worden altijd gehaald met Arjan van der Vegt. "Dat kan niet", dat kent hij niet.
Zijn kwaliteiten als belichter dankt hij aan zijn ervaring als professionele reclamefotograaf. Arjan is, samen met styliste/trafficmanager Marion Verheijden, ook heel goed in productie en dat is ook waar Dynamisch in Beeld hen vaak voor inschakelt. Dynamisch in Beeld is gevestigd in het pand van hun fotostudio „de verBeelding”.

Profiel

Maxim van Veen

Cameraman, editor Rustig Humoristisch Beschouwend

Maxim Veen is de beste editor die er is. Maar hij is ook een echte alleskunner: camera, animatie en montage. Maxim werkt al meer dan 10 jaar samen met Dynamisch in beeld en hebben dus al veel geslaagde projecten afgerond.
Maxim is rustig en beschouwend, heeft een goed gevoel voor humor en wat uit zijn handen komt is goud waard. Keer op keer.

Profiel

Martijn Schinkel

Regisseur Accuraat Bevlogen Rustig

Martijn Schinkel is een meester in het regisseren en het bedenken van sterke concepten. Hij is één van de weinige speelfilmregisseurs met een filmacademie achtergrond die zijn kennis en kunde ook inzet in de discipline opdrachtfilm.
In de afgelopen 15 jaar heeft hij laten zien naast regie ook een vakbekwaam editor te zijn. Martijn is een rustige, sociale collega met een goed gevoel voor humor en dat maakt hem een prettige professional om mee te werken.

Profiel

Mathijs Los

Assistent cameraman, editor Sociaal Betrouwbaar Levensgenieter

Mathijs Los doet momenteel de opleiding tot zelfstandig cameraman. Mathijs is multifunctioneel inzetbaar
en regelmatig actief als editor, camera-assistent of model. Hij is levensgenieter, sociaal en een geconcentreerd werker.

Profiel

Bouke te Pas

Animator Oprecht Klantgericht Resultaatgericht

Bouke te Pas is een uitstekende animator en denkt klantgericht. Als mens is hij oprecht en recht door zee.
Ooit bij de radio begonnen is sounddesign bij hem ook in goed handen, kortom op Bouke kun je bouwen.